| Списанията като литературни произведения :Р:Р:) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
etimargi Модератор
Брой мнения : 90 Age : 29 Местожителство : etimargi Registration date : 15.09.2008
| Заглавие: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Съб Яну 31, 2009 7:09 pm | |
| За мен най-великото списание е УИЧ СПИСАНИЕТО!!!! Хич не ми пука кво мислите за него, важно е само моето мнение :Р:Р:Р!!! Но иначе и БРАВО списанието ( до някаква степен, което значи не изцяло) е интересно! Чакам вашите наименования на любими списания ( тва значи НЕ САМО на Палето!) | |
|
| |
ПиПиЛоТа *~Miss Caprice*~
Брой мнения : 113 Age : 28 Местожителство : София Registration date : 15.09.2008
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Съб Яну 31, 2009 8:27 pm | |
| Еми явно не те огряло слънцето само ти ние сме най-активните, така че не очаквай мнения от съучениците ни.. :PpP
Aз лично не съм чела УИЧ, а и да ти кажа нещо вече не ми допадат такива списанийца.Сега си взимам БРАВО, но да ти кажа нещо не ми харесва, защото пускат само плакати на некфи тъпагьоси които изобщо не съм чувала, а и статиите за Фърги,Мадона,Бионсе и изобщо тия по-известните са много малко и са кратки.Лично аз започнах да си купувам БРАВО, защото исках да имам повечко плакати на Фърги, да знам последните светски новини, но.... като го гледам тфа списние доста затъпя (тфа си е мое мнение, така че не ме успорвайте!!!) | |
|
| |
ThE FoX Отличник
Брой мнения : 84 Registration date : 19.01.2009
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Пет Фев 27, 2009 3:47 pm | |
| Аз чета списание БРАВО. МНого е интересно!! :!:Но напоследък пишат само за Twilight, филм който е обзел почти цялото списание и плакатите са само на тях, но като цяло има и интересни неща.:) 8) javascript:emoticonp('8)')javascript:emoticonp('8)') 8) 8) | |
|
| |
k1LaR Двойкаджия
Брой мнения : 13 Age : 29 Местожителство : Sofia Registration date : 23.02.2009
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Сря Апр 15, 2009 11:58 am | |
| Вие жените само "Уич" и "Браво" четете... Аман! ВНИМАВАЙ С ПУНКТУАЦИАТА И ПРАВОПИСА! ИЗРЕЧЕНИЕТО СЕ ЗАПОЧВА С ГЛАВНА БУКВА! ИМЕНАТА НА СПИСАНИЯТА СЕ СЛАГАТ В КАВИЧКИ! поправил : ПиПиЛоТа | |
|
| |
Брой мнения : 113 Age : 28 Местожителство : София Registration date : 15.09.2008
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Сря Апр 15, 2009 3:34 pm | |
| - k1LaR написа:
- Вия жени само лич и браво четете аман
Аааа не! Вече се изнервям! Стига си обсъждал и вземи да пишеш по-правилно и с пунктуацията да вниваш, ЗАЩОТО мойто момче ще те изхвърля.Ясно???? И по темета, аре кажи ти кфо четеш като си толко отворен. Сигурно четеш някое тъпо спиание на "Ю Ги О" или "Spiderman", а??? Хахх... | |
|
| |
simi Отличник
Брой мнения : 80 Age : 28 Местожителство : sofiq Registration date : 15.09.2008
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Сря Сеп 02, 2009 5:21 pm | |
| Az su6to mnogo haresvam ''Bravo'' , no Viki e prava . Naposleduk samo za Zdra4 pi6at i pyskat plakati.
Последната промяна е направена от simi на Съб Сеп 05, 2009 11:06 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) Пет Сеп 04, 2009 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Списанията като литературни произведения :Р:Р:) | |
| |
|
| |
| Списанията като литературни произведения :Р:Р:) | |
|